Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Monday, June 27, 2005

Kampeerautobezitters ontdekken andere continenten via camperruil

Eenmaal de vrijheid van het reizen per camper ervaren wil men niet snel meer op een andere manier vakantie vieren. Andere continenten - werelddelen - zijn helaas met de eigen camper onbereikbaar.

De meeste camperaars beperken zich maar tot het Europese vasteland. Het is immers zonde van je geld als je thuis een camper heb staan en er in een ander continent een moet huren.

Camperruil kan hier een oplossing brengen. Toch zijn de meeste kampeerautobezitters, terecht, heel huiverig om hun dure bezit aan een ander uit te lenen.

Camperruil kan wanneer dat met voldoende zekerheid wordt omkleed, een fantastische mogelijkheid zijn om zonder enige huurkosten Australië of Nieuw-Zeeland, Canada of Zuid-Afrika, met de camper te ontdekken.

Het ruilen van kampeerauto biedt nog meer voordelen. Want een huurcamper heeft alleen het hoognodige aan boord terwijl men bij een camperruil, afhankelijk van de afspraken die men maakt, kan beschikken over een complete uitrusting.

De organisatie Everhome beoogt bezitters van kampeerauto's wereldwijd met elkaar in contact te brengen. Everhome is een internationale organisatie van en voor kampeerautobezitters. Op deze site kunnen camperaars met elkaar een internationale camperruil regelen of elkaar een veilige en goedkope overnachtingsplaats aanbieden.

Het idee voor Everhome is ontstaan toen de Nederlandse oprichter Adrie van Veenendaal voor zichzelf een camperruil wilde regelen voor een vakantie in Australië. Een advertentie in een Australisch campermagazine leverde veel reacties op. Hij kon uiteraard slechts met één partner ruilen en moest de overige mensen teleurstellen. Een artikel in het magazine van de Nederlandse Kampeerauto Club NKC leverde ruim dertig reacties op. Op dat moment besloot Van Veenendaal een wereldwijde organisatie voor potentiële kampeerautoruilers te starten en op die manier de camperaars met elkaar in contact te brengen. Everhome stelt zich ten doel om zijn cliënten niet alleen met elkaar in contact te brengen, maar ook om ze de kennis en de instrumenten te bieden om dit zo veilig mogelijk te realiseren.

Een medecamperaar kwam met het idee om elkaar overnachtingsplaatsen aan te bieden. Bijna elke kampeerautobezitter heeft bij zijn huis wel een plek waar een medecamperaar een keer een nachtje zou kunnen staan. De gastheer ontvangt een kleine vergoeding en is een mede-camperaar van dienst. De gasten beschikken zo over een goedkope, maar vooral veilige overnachtingsplaats. (N.B. In sommige landen kan het zijn dat men voor het overnachten op het eigen terrein een vergunning nodig heeft.)

Rondneuzen tussen de advertenties op Everhome is gratis, net als het aanbieden van een overnachtingsplaats. Voor de overige diensten brengt Everhome een tarief in rekening. Met de inkomsten adverteert Everhome wereldwijd om zoveel mogelijk camperaars te kunnen bereiken.


Voor meer informatie bezoek de website Everhome, international motorhome exchange.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design