Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Saturday, June 25, 2005

Routebureau Brabant wijst u de weg

Brabant heeft u op routegebied ontzettend veel te bieden. Zo zijn er ruim 930 km ruiterroutes, 1.854 km wandelroutes en 2.400 km fietsroutes. De routes voeren u door bijzondere natuurgebieden, langs het rustige platteland, pittoreske dorpjes of juist bruisende steden.

In Brabant zijn vanuit verschillende regio’s diverse organisaties met recreatieve routes bezig. Het aanbod is niet altijd even overzichtelijk. Soms ziet u letterlijk door de routepalen de weg niet meer.

Routebureau Brabant tracht het aanbod overzichtelijker te maken en het gebruik van de routes in Brabant te bevorderen door middel van informatieverstrekking (o.a. via deze website), promotie, innovatieve productontwikkeling (bijv. het fietsknooppuntensysteem) en kwaliteitsbewaking (meldpunt en kwaliteitslabel).


Kortom: Routebureau Brabant wijst u de weg!


Routebureau Brabant is een initiatief van het Brabants Bureau voor Toerisme, Provincie Noord-Brabant en regionale overheidsorganisaties. Doel van Routebureau Brabant is het gebruik van de aanwezige routestructuren door bewoners, dagtoeristen en verblijfstoeristen te bevorderen middels informatieverstrekking, promotie, afstemming, innovatie en kwaliteitsbewaking.

Het belangrijkste informatiemedium van Routebureau Brabant is de website Routebureau Brabant.
Naast het aanbieden van nieuwe routeontwikkelingen biedt de site een overzicht van alle toeristische wandel-, fiets-, ruiter-, skate-, auto- en vaarroutes in Brabant. Door middel van een zoeksysteem kan de consument eenvoudig de gewenste routes vinden, met aanvullende informatie over lengte, startplaats en verkooppunt van de routefolder. Daarnaast is er aandacht voor routes voor minder-validen, routegebonden evenementen, campagnes en bewegwijzering. Ook is er een meldpunt voor klachten over routes, welke ook via een speciaal telefoonnummer kunnen worden doorgegeven.

Voor meer informatie over Brabant, zie ook de website Bijzonder Brabant.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design