Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Saturday, July 02, 2005

's Werelds eerste bierzwembad in Tirol

Deze maand opent 's werelds eerste bierzwembad in Tirol haar deuren open voor het publiek. Het bier en het gist, dat tijdens het brouwproces overblijft, heeft een heilzame werking en wordt al eeuwen gebruikt als kuurmiddel tegen diverse ziektes. Bovendien bevordert het natuurlijke koolzuur de bloedsomloop, zorgt voor een soepele huid en kalmeert het hop de organismen en de geest. Het zwembad is ontworpen door de artiest Wernfried Poschust en in totaal kunnen er 7 bassins worden gevuld met bier.

Het bierzwembad is onderdeel van het Starkenberger Biermythos in Tarrenz. De bezienswaardigheid is een combinatie tussen een moderne bierbrouwerij en een middeleeuws slot waar bier wordt gebrouwen sinds 1810.

Bezoekers worden tijdens een rondleiding onder andere geïnformeerd over het brouwproces van het bier en kunnen verschillende soorten bier proeven. Verder kunnen ze een duik nemen in het schuimende zwembad. Het Starkenberger Biermmythos is van dinsdag tot en met zondag open van 10.30 tot 15.30 uur.

Meer informatie over het bierzwembad op Bierzwemmen in Starkenberger

0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design