Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Wednesday, September 07, 2005

September, de Groene Maand

De maand september is de Groene Maand en staat dit jaar in het teken van het Veranderend Landschap. De Groene Maand nodigt iedereen uit om de natuur in te trekken.

Er worden honderden leuke en informatieve activiteiten georganiseerd in het hele land. Wat dacht u van wild kijken met de boswachter of snorkelen in de schemer, een vroeg-uit-de-veren wandeling of een wandeling onder de vloedlijn?

Het weer speelt natuurlijk een belangrijke rol in het geheel. Voorlopig lijkt september een schitterende maand te worden. Dus geniet ervan en trek naar buiten.

Ook voor kinderen is de natuur in september een feest. Een heksentoer, hiphoppen in het bos of een vleermuizen-avondexcursie doe je niet iedere dag.

Er is tevens een Groene Maand magazine uitgegeven. Het gratis Groene Maand Magazine is via de web-site www.groenmaand.nl aan te vragen. Hierin vindt u onder andere kortingsbonnen en aanbiedingen voor arrangementen en acties. Wilt u ook na september de natuur ontdekken, bekijk dan de sites van de organisatoren.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design