Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Friday, September 09, 2005

Sporten en seks gaan goed samen

Wilt u ook uw seksleven verbeteren, ga sporten, hardlopen of aerobic.
Het maakt niet uit als je maar beweegt.


Dit zou een betere slogan zijn om mensen tot sporten te bewegen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat sportieve mensen doorgaans meer zin in seks en een gezonder seksleven hebben. Onderzoekers volgden negen maanden lang een groep beginnende hardlopers. Deze mannen werden professioneel begeleid gedurende hun training. In die periode van 9 maanden hadden ze 12 keer per maand sex, tegen ongeveer zeven keer vóór hun training.

Een studie bij 25 vrouwen wees uit dat hun seksuele aktiviteit na drie maanden aerobic met 30 procent was gestegen.

Er is een verklaring voor de verbetering van het seksleven. Sporten komt sowieso de algehele gezondheid ten goede. Sporten stimuleert de bloedcirculatie; iets waarvan alle organen profiteren. Tijdens het sporten maakt het lichaam endorfine aan, een stof die je bedprestaties verbeteren of de beleving ervan op zijn minst intenser maken. Endorfines zijn lichaamseigen morfines. Ze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. Het blijkt dat Opium en heroine op dezelfde receptoren inwerken.

Door regelmatig te sporten blijft je lichaam in vorm, wat goed is voor het zelfvertrouwen. En, ja hoor, dat zie je weer terug in de slaapkamer.

Dus heren en dames op naar de sportstudio. Maar mannen let op overdrijf niet, meer dan 60 km per week lopen vermindert dan weer de productie van testeron.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design