Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Monday, September 05, 2005

Weergoden in Limburg

De weergoden kunnen uw vakantie in Belgisch Limburg niet bederven. Van 1 april tot en met 30 september geldt de Limburgse Slechtweergarantie.

Limburg heeft haar eigen weerbericht. Dagelijks kunnen de weersverwachtingen geraadpleegd worden op de website van Toerisme Limburg: www.toerismelimburg.be

Als het Limburgse weerbericht meer dan 50% kans op regen voorspelt dan krijgt u van uw gastheer of -vrouw een bon, waarmee u op die dag met het hele gezin kan genieten van een dagje uit.

Voorwaarde is dat u logeert in één van de aangesloten verblijven. Deelnemende verblijven kunt u vinden op de website van Toerisme Limburg. Laat het buiten maar lekker plenzen, u kan zich behoorlijk amuseren in één van de deelnemende all-weather attracties.

Zo kan u een aantal uren doorbrengen in het subtropisch zwemparadijs Hengelhoef.
Het zwembad beschikt over een wildwaterbaan, een golfslagbad, een familieglijbaan en twee reuzewaterglijbanen. Let wel de wildwaterbaan is echt wild! en niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar. Zelf heb ik hier enkele blauwe plekken aan overgehouden. Een heerlijke maaltijd achteraf maakt dat al het leed weer verdwijnt.

U kunt ook naar Snow Valley in Peer, 2 uren toegang tot de kleine en grote skipiste, de snowboardpiste, met gratis materiaal, als u daar zin in heeft.

Of bekijk één van de vele andere attracties. Zoek op de website naar Slechtweergarantie voor een overzicht van de attracties.

0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design