Ga een nieuwe uitdaging aan.

Powered by Blogger





Subscribe with Bloglines

Listed on BlogShares

GeoURL

Blogarama - The Blog Directory



Blog Directory & Search engine







Blingo

LinkSpot.nl




Thursday, July 26, 2007

Bureaucratie velt de Tour de France

Vandaag is een einde gekomen aan een spannende strijd om de eindzege in de Tour de France. Na al de dopingperikelen van de voorbije maanden en jaren leek het er even op dat de Tour de France dit jaar met een nieuw elan van start zou gaan.

Het publiek kon zich eindelijk weer op de sport concentreren. Helaas was dit maar van korte duur. De Rabobank heeft haar renner Michael Rasmussen op staande voet ontslagen a.g.v. het niet naleven van de procedures van de UCI, waarvoor hij trouwens door de UCI al beboet was.

Het kom als een donderslag bij heldere hemel want zowel bij de Rabobank, bij de UCI als bij de Tourdirectie was dit gegeven bekend bij aanvang van de Tour. Voor velen een verrassing dat de Rabobank Michael Rasmussen alsnog uit de tour haalt.

Met het ontslag van Rasmussen gaat de tourzege dus nu aan de Rabobank voorbij. Daarbij loopt het imago van de Rabobank een flinke deuk op. De beslissing om door te gaan met de Tour ligt bij de wielerploeg van de Rabobank. Als de renners besluiten om op te stappen lijkt een voortijdig einde van de Tour de France niet uitgesloten.




0 Comments:

Post a Comment


<< Home










Copyright © 2000 - DanGa Design